DARKON ®

  ®

 

 

Начало Отопление с нагреватели Нагреватели за радиатори Нагреватели за лири Нагреватели за басейни Сушилни за ски екипировка Емайлирани нагреватели Промишлени нагреватели За нас Контакти

             Нагревателите   за басейни представляват нагревателни елементи, с мощност от 3 kW до 120 kW,  монтирани в корпус от неръждаема стомана, с присъединителни нипели 1,5".

            Управлението на басейна представлява електронен блок, който осигурява включване и изключване на нагревателите,  регулиране на температурата на водата, термозащита, защита по ниво на водата, включване и изключване на помпа. Посочените операции се извършват в необходимата за безопасна и надеждна работа последователност. Реализирано е постепенно  включване и изключване  на нагревателните елементи и автоматично включване на помпа при включване на нагревател.

            Управлението може да се извършва на място в машинното помещение или дистанционно  ( жично или безжично ), както и да се програмира по време.

            Работно напрежение  220V  или 380V.

            Отговарят на изискванията за безопасност  на  стандарта  БДС EN 60335-1.    

            Монтажът  се извършва от специалисти на фирмата, в съответствие с изискванията за безопасност.

            Гаранционен срок двадесет и четири месеца.

            Системата се проектира за всеки отделен случай в зависимост от конструктивните особености на басейна, възможностите на електрическата инсталация и изискванията на клиента.